توضیحات کامل :

پاورپوینت بررسی حسابرسی داخلی در 24 اسلاید بسیار زیبا و قابل ویرایش آماده ارائه با اسلایدشو با فرمت pptx و رعایت تمامی استانداردهای زبان فارسی

 

 

فهرست مطالب

مقدمه

تعریف حسابرسی داخلی؛ کلید بهبود فرایندهای مالی در سازمان

تفاوت حسابرس داخلی و مستقل در چیست؟

مهم ترین اهداف حسابرسی داخلی را بشناسید

نظارت بر کدام گزارش‌ها از وظایف حسابرسی داخلی است؟

ویژگی‌های حسابرس داخلی؛ چه کسی شایسته کنترل مالی واحدها است؟

کاربرد نرم افزارها در حسابرسی داخلی


بخشی از متن

مقدمه

توسعه اقتصادی و گسترش فعالیت شرکت‌ها، باعث شد تا نیاز به ارائه گزارش‌های دقیق مالی بیش از هر چیز در کسب و کارهای کوچک و بزرگ احساس شود. گزارش‌هایی که یک دید کلی از اتفاقات مالی، معاملات و دخل و خرج در هر بخش را به دقت نشان دهد. این گزارش‌ها قبل از آنکه به توسعه هر بخش کمک کند، توانست نقص‌ها و عملکرد افراد را به درستی به مدیران ارشد نشان دهد.

به همین دلیل این روزها حسابرسی به یک بخش مهم در هر کسب و کاری تبدیل شده است. گسترش مفاهیم مالی در شرکت‌ها باعث شد، تا حسابرسی نیز به انواع مختلفی تقسیم شود تا دقت بالاتری داشته باشد. حسابرسی داخلی یکی از مهم ترین انواع حسابرسی است. در این مطلب همه چیز را درباره این مفهوم ارزشمند سازمانی به شما می‌گوییم.

تعریف حسابرسی داخلی؛ کلید بهبود فرایندهای مالی در سازمان

حسابرسی داخلی چیست؟ در پاسخ به این پرسش باید بگوییم که حسابرسی داخلی (Internal Audit) فعالیتی در سازمان است که طی آن فرد یا افراد متخصص، مسئولیت نظارت بر تمام امور مالی را برعهده می‌گیرند. یک سازمان نیاز دارد تا از صحت امور مالی خود آگاه گردد. حسابرسی داخلی نوعی سیستم کنترلی بوده که مدیران سازمان برای مشخص شدن کیفیت هزینه کردها و عملیات‌های مالی و آگاهی از وضعیت مالی شرکت و دارایی‌ها انجام می‌دهند .

حسابرسی داخلی معاملات مالی را از لحظه شکل‌گیری تا قرار گرفتن در ترازنامه و جمع بندی حساب‌ها بررسی می‌کند. به عبارت دیگر وظیفه حسابرسی داخلی ، در وهله اول مربوط به خطایابی و اعتبارسنجی مبادلات مالی و صحت سنجی فعالیت‌های واحد حسابداری است. در حقیقت این شاخه از حسابرسی، بخش نظارت مالی در شرکت است که فرایندهای مالی را در همه بخش‌ها به طور ریزبینانه بررسی می‌کند.

و ...